Aannemersbedrijf Riezebos uit Dalfsen is overgenomen

DALFSEN – Het familiebedrijf is ruim 100 jaar oud. Aannemersbedrijf Riezebos staat bekend om hun vakmanschap en korte lijnen. De voormalige eigenaren Frans Broeks en Henk Riezebos vinden het tijd om de fakkel door te geven. Deze fakkel gaan zij doorgeven aan Huub Braam. Huub heeft ruim 20 jaar ervaring in de bouw en heeft meerdere functies bekleed, van timmerman, naar werkvoorbereider tot vestigingsleider.

Per 12 april 2021 wordt het bedrijf overgedragen. Opdrachtgevers, personeelsleden en relaties merken niets van de overname. De naam, locatie, kwaliteit en garanties blijven onveranderd.

Naast de nodige werkervaring heeft Huub Braam ook de benodigde vakdiploma’s op zak, waaronder bedrijfskunde en aannemerspapieren. De overdracht met de huidige eigenaren is “warm”. Frans en Henk blijven actief betrokken bij het bedrijf.

Huub hoopt met het Aannemersbedrijf een groei door te kunnen maken. Dit willen wij realiseren door de particuliere markt goed te blijven bedienen op het gebied van verbouw, nieuwbouw en verduurzamingen. Naast de particuliere markt willen wij ons meer gaan richten op bedrijven en instellingen. Het uitbreiden en moderniseren van bestaand vastgoed is iets wat erg goed bij ons past en wat wij erg graag doen.

Overnamebegeleiding door Olde Hartman Advies B.V.

Richard olde Hartman heeft de verkopende partij begeleid bij deze overname. Hij vertelt u graag meer over deze overdracht en geeft tips en ideeën voor uw organisatie.