(033) 455 58 89   info@www.oldehartmanadvies.nl

Astense Driessen neemt Geven over - Olde Hartman Advies

Astense bouwers gaan samen: Driessen neemt Geven over om ‘ideale mix’

ASTEN – Ze zitten op 500 meter van elkaar en gaan nu samen. Driessen Bouw in Asten neemt dorpsgenoot Aannemersbedrijf Geven over.

Beide actief in de aannemerij, maar toch heel verschillend. Dorpsgenoten Driessen en Geven waren geen concurrenten. ,,We kwamen elkaar nooit tegen bij aanbestedingen. Door samen te gaan versterken we elkaar”, zegt eigenaar Ruud van Deursen van Driessen Bouw. Samen tellen de bedrijven ongeveer 40 medewerkers. ,,Door de samenwerking kunnen we grotere projecten uitvoeren. Dat is ook wat de markt ons vraagt.”

Driessen Bouw kan Aannemersbedrijf Geven overnemen omdat eigenaar Hans Geven (66) geen opvolging binnen het bedrijf had. ,,Hij blijft voorlopig werkzaam binnen de organisatie om een natuurlijke overgang te creëren”, stelt Van Deursen. Driessen is vooral in Eindhoven, Helmond en Waalre actief in de particuliere sector, met vrijstaande woningbouw als specialiteit. Geven bouwt in de Peelregio en in Noord-Limburg woningen en bedrijfsruimten. Beide aannemers zijn ook werkzaam in onderhoud en renovatie.

Van Deursen spreekt van een ‘ideale mix’ van activiteiten. Hij benadrukt dat de twee bedrijven onafhankelijk van elkaar blijven opereren. ,,Voor klanten gaat er niets veranderen. Al het personeel is overgenomen en de projecten blijven doorlopen.” Van integratie van de twee bedrijven is voorlopig geen sprake. ,,We bekijken hoe we dingen kunnen verweven, maar dat gebeurt niet op korte termijn.” Hoewel het logisch lijkt om samen één kantoor te betrekken, is dat niet orde aan de orde. ,,Medewerkers zijn gewend aan de charme van een kleine organisatie. Dat gevoel moet blijven.”

Bron: Eindhovens Dagblad

 

Vragen over bedrijfsovername?
Ik vertel u graag meer!

Neem contact op of bel 033-4555889

Meer overnamenieuws