Aannemersbedrijf Koos Koning en Beemster Schilders in Middenbeemster overgenomen door Cachet Bouwbedrijf b.v.

De verkopende partij is in dit overnametraject begeleidt door Olde Hartman Advies B.V. Voor de huidige eigenaar is het nu tijd om een stapje terug te nemen en te gaan genieten en de nieuwe eigenaar heeft ontzettend veel zin in deze mooie uitdaging!

Als bouwspecialist van de Beemster heeft Koos Koning een mooi netwerk en bedrijf opgebouwd. De bedrijfsvoering past perfect bij de de nieuwe eigenaar, Arnold Bakker. Er zijn goede gesprekken gevoerd en afspraken gemaakt. Dat gaf veel vertrouwen en een mooie basis om deze bedrijfsovername voor beide verder te concretiseren.

Deze bedrijfsovername wordt in afbouwende mate begeleidt door de verkoper. De naam van het aannemersbedrijf verandert in Cachet Bouwbedrijf. De naam van Beemster Schilders blijft hetzelfde. Al het vaste personeel blijft in dienst met dezelfde activiteiten. Inmiddels heeft de nieuwe eigenaar Arnold al kennisgemaakt met ondernemers en opdrachtgevers uit de regio.

Overnamebegeleiding door Olde Hartman Advies B.V.

Richard olde Hartman heeft de verkopende partij begeleid bij deze overname. Hij vertelt u graag meer over deze overdracht en geeft tips en idee├źn voor uw organisatie.