Nieuwe eigenaren Esther en Michael Bouwmeester

Bedrijfsovername schildersbedrijf Bouwmeester

Esther en Michael Bouwmeester zijn de nieuwe gezichten van het gelijknamige schildersbedrijf Bouwmeester en de verfwinkel aan de Rijckenhage in Zutphen.

ZUTPHEN – “We zijn geen familie, maar toevallig zijn onze achternamen hetzelfde,” lacht Esther. De jonge ondernemers komen uit Apeldoorn en hebben een jarenlange ervaring in de branche. Esther werkte op de administratie van een schildersbedrijf, Michael was zelfstandig schilder. Ook zijn opa was schilder.

Eigenaren Esther en Michael Bouwmeester

“We zijn geen familie, maar toevallig zijn onze achternamen hetzelfde, lacht Esther.”

Esther en Michael waren op zoek naar een bedrijf dat ze konden overnemen en waar ze hun vleugels konden uitslaan. “Zo kwamen we terecht in Zutphen, waar we het schildersbedrijf en de winkel van Louis en Yvonne Bouwmeester konden overnemen.” De vorige eigenaar stopte vanwege leeftijdsredenen. Hij laat een goedlopend bedrijf achter met een uitstekende naam en een grote vaste klantenkring. Twee jaar geleden werd het 35-jarig bestaan uitgebreid gevierd.

“We willen het bestaande bedrijf voortzetten en blijven de particuliere en zakelijke markt in de regio Zutphen en omgeving bedienen met alle voorkomende binnen- en buitenschilderwerk. Tot de werkzaamheden behoren ook wandafwerking, glaszetten, behangen en spuiten. Bovendien is er een aanbod vloeren zoals laminaat, pvc en vloerbedekking, gordijnen en raamdecoratie. Ook zijn we actief voor onder meer verenigingen van eigenaren en zijn we gespecialiseerd in schilder- en restauratiewerk aan monumentale panden. Voordat de opdracht wordt uitgevoerd, wordt alles thuis bij de klant of op het bedrijf gemeten en wordt gekeken hoe de bestelling het beste bij de rest van het interieur en het pand past. Zo nemen we in onze advisering bijvoorbeeld ook ondervloeren mee. Wij brengen de producten bij de klant thuis en monteren ook alles desgewenst. Dat kan omdat we een eigen stoffeerder in dienst hebben,” Esther en Michael zullen zich meer dan in de oude situatie gaan richten op het gebruik van social media. Wie zelf thuis aan de slag wil met verf en kwast, kan heel goed terecht in de winkel. Daar zijn niet alleen alle benodigdheden voor kwalitatief goed schilderwerk en aanverwante artikelen verkrijgbaar maar ook kun je er een goed advies krijgen over de beste aanpak. Met de zomer in aantocht denkt waarschijnlijk nog niemand aan de winterschilder. Toch kan men deze nu al boeken bij Bouwmeester.

Bron: Zutphense Koerier

“Olde Hartman Advies bracht koper en verkoper bij elkaar”.

Ook op zoek naar een overnamekandidaat? Of wenst u meer informatie?

Neem contact op of bel Richard olde Hartman 033-4555889