(033) 455 58 89   info@www.oldehartmanadvies.nl

Bouwbedrijf Bouwop neemt Bouwbedrijf Overdevest Haarlem over 

Met ingang van 1 november 2021 heeft Bouwbedrijf Bouwop de werknemers en activiteiten van Bouwbedrijf Overdevest uit Haarlem overgenomen. De overeenkomsten tussen Bouwbedrijf Overdevest en Bouwbedrijf Bouwop waren groot, aangezien Bouwbedrijf Overdevest veel renovatiewerk verrichtte aan de monumentale panden in het centrum van Haarlem en zich hierdoor ook bevindt in het hogere segment van de markt. Door deze overname breidt Bouwbedrijf Bouwop haar activiteiten en personeelsbestand uit en beschikt het inmiddels over 18 volwaardige vaklieden.

De ambitie van Bouwbedrijf Bouwop B.V.
De ambitie van Bouwbedrijf Bouwop B.V. is om met hun organisatievermogen keer op keer de verwachting van onze klanten te overtreffen. Het specialisme van Bouwbedrijf Bouwop is renoveren in de authentieke (grachten)panden zoals er vele staan bijvoorbeeld in Amsterdam.

“De renovatiewerkzaamheden van Bouwbedrijf Overdevest aan monumentale panden in het centrum van Haarlem, zijn een mooie aanvulling op hun activiteiten.”

Overnamebegeleiding door Olde Hartman Advies B.V.

Richard olde Hartman heeft de verkopende partij begeleid bij deze overname. Hij vertelt u graag meer over deze overdracht en geeft tips en ideeën voor uw organisatie. Neem contact op www.oldehartmanadvies.nl

Meer overnamenieuws