(033) 455 58 89   info@www.oldehartmanadvies.nl

Overname bouwbedrijf W.J. Reitsma uit Tzummarum

Bouwbedrijf Jelle Bruinsma breidt in 2022 verder uit. Het Harlinger bouwbedrijf neemt per 7 november aanstaande Bouwbedrijf W.J. Reitsma uit Tzummarum over. Alle medewerkers van Bouwbedrijf W.J. Reitsma komen bij Bouwbedrijf Jelle Bruinsma in dienst. Ook eigenaar Willem Reitsma komt mee.

Het bouwbedrijf van Willem Reitsma bestaat al sinds 2004 en heeft een zeer betrouwbare reputatie opgebouwd in Noordwest-Friesland. Door de veranderende wet- en regelgeving en schaarste op de arbeidsmarkt werd gezocht naar een geschikte overnamekandidaat, waarbij voorop stond dat de continuïteit voor klanten en medewerkers gewaarborgd moet blijven. Met Jelmer en Rintje van Bouwbedrijf Jelle Bruinsma zijn daarin ambitieuze en enthousiaste nieuwe eigenaren gevonden. Door de overname blijven de klanten van Bouwbedrijf W.J. Reitsma verzekerd van ervaren vakmensen en de goede service.

Alle medewerkers
Mede doordat alle medewerkers van Bouwbedrijf W.J. Reitsma overgaan naar Bouwbedrijf Jelle Bruinsma, zal er voor de bestaande klanten niet veel veranderen. Willem Reitsma zal contactpersoon blijven. Hij heeft al 30 jaar ruime ervaring in de bouw en neemt deze kennis en ervaring mee naar Bouwbedrijf Jelle Bruinsma. De activiteiten van W.J. Reitsma Verhuur blijven bestaan.

Groeiambities
De overname van Bouwbedrijf W.J. Reitsma past in de groeiambities van Bouwbedrijf Jelle Bruinsma. Rintje Miedema over de overname: “De overname past in onze ambitie om de komende jaren gestaag verder te groeien in Friesland. Ook de ervaring van de werknemers van Bouwbedrijf W.J. Reitsma vormt een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf.”

Bouwbedrijf Jelle Bruinsma is een groeiend bedrijf met 55 werknemers. Het richt zich op utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie, restauratie én op de agrarische bouw. De opdrachtgevers van het bedrijf bestaan zowel uit de zakelijke markt als woningbouwverenigingen, gemeenten en particulieren.

Bouwbedrijf W.J. Reitsma is sinds 2004 actief in Noordwest-Friesland. Met de door de jaren opgebouwde kennis en ervaring staan zij bekend om hun maatwerk en persoonlijke aandacht voor nieuwbouw en renovatie, verbouw en onderhoud, zowel voor de particulier, het bedrijfsleven als de agrarische sector.

“De overname past in onze ambitie om de komende jaren gestaag verder te groeien in Friesland. Ook de ervaring van de werknemers van Bouwbedrijf W.J. Reitsma vormt een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf.”

Overnamebegeleiding door Olde Hartman Advies B.V.

Richard olde Hartman heeft de verkopende partij begeleid bij deze overname. Hij vertelt u graag meer over deze overdracht en geeft tips en ideeën voor uw organisatie. www.oldehartmanadvies.nl

Profielen

Bouwbedrijf Bouwop neemt Bouwbedrijf Overdevest Haarlem over 

Met ingang van 1 november 2021 heeft Bouwbedrijf Bouwop de werknemers en activiteiten van Bouwbedrijf Overdevest uit Haarlem overgenomen. De overeenkomsten tussen Bouwbedrijf Overdevest en Bouwbedrijf Bouwop waren groot, aangezien Bouwbedrijf Overdevest veel renovatiewerk verrichtte aan de monumentale panden in het centrum van Haarlem en zich hierdoor ook bevindt in het hogere segment van de…
LEES MEER