(033) 455 58 89   info@www.oldehartmanadvies.nl

Dijkxhoorn Bouwgroep neemt Bouwbedrijf Stam Bouw BV over-Olde Hartman Advies

Bouwbedrijf Stam Bouw BV overgenomen door Dijkxhoorn Bouwgroep

Met ingang van 23 april 2024 is de overname van Bouwbedrijf en tevens trouwe sponsor van vv Nieuwerkerk, Stam Bouw BV door Dijkxhoorn Bouwgroep een feit. Eigenaar Leon Stam samen met zijn vrouw Hennie Stam van Bouwbedrijf Stam Bouw BV zochten aansluiting bij een groter bedrijf om daarmee de toekomst van het bijna 30 jarige bouwbedrijf te waarborgen.

“Ik zocht een geschikte overnamekandidaat om de continuïteit en groei van mijn bedrijf te waarborgen”, zegt Leon Stam. De gesprekken met Bart Teeuw en Pieter v. Weeren van Dijkxhoorn Bouwgroep waren niet alleen zeer prettig maar ook constructief. Bart heeft een duidelijke visie voorr zijn bedrijf en zocht een geschikte uitvalsbasis in de regio Rotterdam. Onze bouwactiviteiten zijn verschillend want waar Stam Bouw BV vooral de wat kleinere nieuwbouw- en verbouwprojecten realiseert, richt Dijkxhoorn zich met name op de grotere maatwerkprojecten. Een prima combinatie!”

Bart Teeuw, algemeen directeur van Dijkxhoorn: “Onze klantenkring in het westen van het land breidt zich steeds meer uit. Dit is natuurlijk fantastisch, vooral als blijkt dat opdrachtgevers bij je terugkomen. Om aan deze toenemende vraag tegemoet te komen, zocht ik een centraal gelegen uitvalsbasis. Ik ben dan ook erg blij met deze overname en zie het als een mooie kans voor beide bedrijven.”

Bouwbedrijf Stam Bouw B.V. uit Nieuwerkerk ad IJssel onderscheidt zich door vakkundige onderhoud werkzaamheden / renovatie en restauratiewerkzaamheden van woningen en bedrijfsgebouwen. Daarnaast realiseert het bouwbedrijf nieuwbouw projecten van kleine omvang, zoals vrijstaande villa’s, en afbouw van luxe appartementen. Stam Bouw BV heeft een personeelsbestand van 10 mensen.

Dijkxhoorn Bouwgroep uit Den Haag is een familiebedrijf met 80 vakkrachten dat al meer dan 65 jaar doet waar het goed in is: bouwen / verduurzamen. Het werkgebied van Dijkxhoorn strekt zich uit rond Den Haag. De laatste jaren heeft Dijkxhoorn veel kenmerkende projecten in de zorg en ziekenhuizen gerealiseerd waaronder het Renier de Graaf Ziekenhuis De bouwwerken variëren van verduurzaming en zorg gerelateerde projecten tot maatwerkprojecten in utiliteit en particulieren . Maar ook het realiseren van onderwijsgebouwen en overheden voor de gezondheidszorg behoren tot de kerntaken.

Bron: vv Nieuwerkerk

 

Vragen over bedrijfsovername?
Ik vertel u graag meer!

Neem contact op of bel 033-4555889

Meer overnamenieuws