(033) 455 58 89   info@www.oldehartmanadvies.nl

Bouwmeester Groep neemt Aannemersbedrijf W. Bijl over

Bouwmeester Groep neemt Aannemersbedrijf W. Bijl over

Na een intensieve periode van kennismaken en onderhandelen, kunnen wij met trots mededelen dat Aannemersbedrijf W. Bijl onderdeel is geworden van de Bouwmeester Groep.

Aannemersbedrijf W. Bijl heeft net als de Bouwmeester Groep, ruime ervaring in onderhouds- en renovatiewerkzaamheden, transformatie en verduurzamen maar beschikt ook over specialistische kennis in de petrochemie industrie en bij tank-/bulkopslagbedrijven. Aannemersbedrijf W. Bijl werkt voornamelijk in de regio Rotterdam en de Europoort.

Met deze overname zal er voor beide bedrijven intern weinig veranderen. Zo zullen beide bedrijven zelfstandig blijven functioneren, maar kunnen we van elkaars specifieke kennis en ervaring profiteren.

Wij vertrouwen op een mooie en succesvolle samenwerking! Neem contact op www.oldehartmanadvies.nl

Overnamebegeleiding door Olde Hartman Advies B.V.

Richard olde Hartman heeft de verkopende partij begeleid bij deze overname. Hij vertelt u graag meer over deze overdracht en geeft tips en ideeën voor uw organisatie.

Profielen

Bouwbedrijf Bouwop neemt Bouwbedrijf Overdevest Haarlem over 

Met ingang van 1 november 2021 heeft Bouwbedrijf Bouwop de werknemers en activiteiten van Bouwbedrijf Overdevest uit Haarlem overgenomen. De overeenkomsten tussen Bouwbedrijf Overdevest en Bouwbedrijf Bouwop waren groot, aangezien Bouwbedrijf Overdevest veel renovatiewerk verrichtte aan de monumentale panden in het centrum van Haarlem en zich hierdoor ook bevindt in het hogere segment van de…
LEES MEER