(033) 455 58 89   info@www.oldehartmanadvies.nl

Fusie bouwbedrijven Hoogerbrugge en Schotte

Aannemersbedrijf P. Hoogerbrugge B.V. en Aannemersbedrijf Schotte B.V. gaan op 1 januari 2023 fuseren. De bedrijven gaan samen verder onder de naam Schotte Hoogerbrugge. De expertises en het werkgebied van de bedrijven uit Berkel en Rodenrijs en Pijnacker vullen elkaar perfect aan, waardoor een sterk fundament wordt gelegd voor de toekomst.

Bundelen expertise
Nina Hoogerbrugge en Suzanne Schotte vormen straks de directie van Schotte Hoogerbrugge. Het feit dat er nu één gerenommeerd aannemersbedrijf ontstaat met een tweekoppige vrouwelijke directie is in de bouwsector uniek te noemen. Nina en Suzanne hadden regelmatig contact over hun familiebedrijven en de toekomst van de bouwsector. Uit deze gesprekken ontstond een gezamenlijke ambitie om de krachten te bundelen en als één bedrijf van nog meer waarde te zijn voor opdrachtgevers.

Trouw aan historie
De projecten van Hoogerbrugge en Schotte hebben regio Oostland helpen vormgeven. Gezamenlijk beschikt het nieuwe bedrijf over bijna 200 jaar aan ervaring in nieuwbouw, verbouw en onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Als één organisatie blijven ze trouw aan hun waarden: flexibiliteit, openheid en vakmanschap.

Betrokken partner
Schotte Hoogerbrugge blijft actief in regio Oostland, werkend vanuit de locatie in Berkel en Rodenrijs. Dezelfde betrokken vakmensen en contactpersonen blijven met enthousiasme samenwerken met de opdrachtgevers en leveranciers. Lopende en toekomstige projecten worden voortgezet zoals afgesproken. Met de gezamenlijke kennis van onze vakmensen en aandacht voor een passend bouwproces weten ze ook in de toekomst het beste eindresultaat te realiseren.

“Wij kijken uit naar een mooie toekomst samen.”

 

Vragen over het overnameproces?
Ik vertel u graag meer!

Neem contact op of bel 033-4555889

Profielen

Bouwbedrijf Bouwop neemt Bouwbedrijf Overdevest Haarlem over 

Met ingang van 1 november 2021 heeft Bouwbedrijf Bouwop de werknemers en activiteiten van Bouwbedrijf Overdevest uit Haarlem overgenomen. De overeenkomsten tussen Bouwbedrijf Overdevest en Bouwbedrijf Bouwop waren groot, aangezien Bouwbedrijf Overdevest veel renovatiewerk verrichtte aan de monumentale panden in het centrum van Haarlem en zich hierdoor ook bevindt in het hogere segment van de…
LEES MEER