(033) 455 58 89   info@www.oldehartmanadvies.nl

WBC Bouwgroep neemt Bouwbedrijf H2 Soest BV over | Olde Hartman Advies

WBC Bouwgroep neemt Bouwbedrijf H2 Soest BV over | Olde Hartman Advies

WINTERSWIJK/SOEST – Met ingang van 1 maart 2023 is de overname van Bouwbedrijf H2 Soest BV door WBC Bouwgroep een feit. Eigenaar Alwin van Breukelen van Bouwbedrijf H2 Soest BV zocht aansluiting bij  een groter bedrijf om daarmee de toekomst van zijn bouwbedrijf te waarborgen.

“Ik zocht een geschikte overnamekandidaat om de continuïteit en groei van mijn bedrijf te waarborgen”, zegt Alwin van Breukelen. De gesprekken met Jelle Hegeman van WBC Bouwgroep waren niet alleen zeer prettig maar ook constructief. Jelle heeft een duidelijke visie voor zijn bedrijf en zocht een geschikte uitvalsbasis in het midden van het land. Onze bouwactiviteiten zijn verschillend want waar H2 vooral de wat kleinere nieuwbouw- en verbouwprojecten realiseert, richt WBC zich met name op de grotere maatwerkprojecten. Een prima combinatie!”

Jelle Hegeman, algemeen directeur van WBC: “Onze klantenkring in het midden en westen van het land breidt zich steeds meer uit. Dit is natuurlijk fantastisch, vooral als blijkt dat opdrachtgevers bij je terug komen. Om aan deze toenemende vraag tegemoet te komen, zocht ik een centraal gelegen uitvalsbasis. Ik ben dan ook erg blij met deze overname en zie het  als een mooie kans voor beide bedrijven.”

Bouwbedrijf H2 Soest B.V. onderscheidt zich door de vakkundige onderhoud, renovatie- en restauratiewerkzaamheden van scholen, woningen en bedrijfsgebouwen. Daarnaast realiseert het bouwbedrijf nieuwbouwprojecten van kleine omvang, zoals woningen, winkels en appartementen. H2 heeft een personeels-bestand van 10 mensen.

WBC Bouwgroep uit Winterswijk is een familiebedrijf met 80 vakkrachten dat al meer dan 65 jaar doet waar het goed in is: bouwen. Het werkgebied van WBC strekt zich uit over heel Nederland en een deel van Duitsland. De laatste jaren heeft WBC veel kenmerkende projecten in ’t Gooi gerealiseerd waaronder het Hart van Naarden en La Gare in Laren. De bouwwerken variëren van luxe woning- en appartementenbouw tot maatwerkprojecten in de retail, utiliteit en industrie. Maar ook het realiseren van onderwijsgebouwen en huisvesting voor de gezondheidszorg behoren tot de kerntaken.

Bron: Achterhoekvacature.nl

Vragen over het overnameproces?
Ik vertel u graag meer!

Neem contact op of bel 033-4555889

Profielen

Bouwbedrijf Bouwop neemt Bouwbedrijf Overdevest Haarlem over 

Met ingang van 1 november 2021 heeft Bouwbedrijf Bouwop de werknemers en activiteiten van Bouwbedrijf Overdevest uit Haarlem overgenomen. De overeenkomsten tussen Bouwbedrijf Overdevest en Bouwbedrijf Bouwop waren groot, aangezien Bouwbedrijf Overdevest veel renovatiewerk verrichtte aan de monumentale panden in het centrum van Haarlem en zich hierdoor ook bevindt in het hogere segment van de…
LEES MEER