(033) 455 58 89   info@www.oldehartmanadvies.nl

Koppen Bouw neemt akki over1

Koppen Bouw neemt Akki over

Het Boxtelse aannemingsbedrijf Akki maakt sinds medio mei 2022 deel uit van Koppen Bouw en Onderhoud. Eigenaar Akki Appeldoorn verhuist mee naar het bedrijf van Hendrie Koppen, dat gevestigd is aan de Bergstraat in Liempde. Dat groeit door de overname naar een team met circa veertig vaste medewerkers voor onder meer verbouw, onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Akki Bouwteam B.V. is een allround bouwbedrijf te Boxtel dat al 30 jaar ervaring heeft met in het bijzonder verbouw, renovatie en uitbreiding van grotendeels woningen en villa’s in de regio rondom Boxtel.

Met deze overname groeit het team van Koppen Bouw en Onderhoud naar een 40-tal vaste, professionele medewerkers die ingezet kunnen worden voor verbouw-, onderhoud-, renovatie-, nieuwbouw- en transitie-opdrachten. Al onze activiteiten zullen vanaf vandaag worden gecoördineerd vanuit de locatie in Liempde, van waaruit ze een werkgebied bestrijken van ongeveer 40 kilometer rondom deze vestiging. Hun doelstelling is om binnen deze regio de diensten te kunnen blijven verlenen wanneer de opdrachtgever het nodig heeft. Met de vergrote capaciteit en professionele ervaring in het bedrijf zien zij de toekomst vol vertrouwen en enthousiasme tegemoet!

“Liempds bedrijf vergroot capaciteit”

 

Overnamebegeleiding door Olde Hartman Advies B.V.

Richard olde Hartman heeft de verkopende partij begeleid bij deze overname. Hij vertelt u graag meer over deze overdracht en geeft tips en ideeën voor uw organisatie.Neem contact op www.oldehartmanadvies.nl

Meer overnamenieuws