Olde Hartman Advies overnamekantoor van het jaar 2018

Het jaarlijkse Fusie & Overname event voor alle overnameadviseurs heeft afgelopen donderdag 6 december 2018 weer plaatsgevonden. Tijdens deze dag worden ook de jaarlijkse Fusie & Overname Awards uitgereikt. Dit jaar was Olde Hartman Advies B.V. genomineerd. Een mooie waardering voor ons werk!

And the winner is…
Als je genomineerd bent, wil je natuurlijk ook die award winnen. Dat is ons gelukt!  In de categorie smal mogen wij ons hét overnamekantoor van 2018 noemen.

Award_Olde_Hartman_Advies_overnameadvies

Foto: Eigenaar Richard olde Hartman nam de prijs in ontvangst (bron: Fusie & Overname Jaarcongres)

Fusie & Overname Awards
De prijs is de uitkomst van een gesloten verkiezing onder ruim 1.200 fusie & overnameadviseurs in combinatie met endorsement votes van klanten en relaties. De F&O Awards zijn een erkenning voor een gecombineerde prestatie: dealmaking, zichtbaarheid in de markt en bijdrages aan het vak.

Aan de verkiezing werd door ruim 1.200 fusie- en overnameadviseurs deelgenomen en er werden in totaal meer dan 4.500 stemmen uitgebracht.

Ruim 4.500 stemmen
In een bomvol Hotel Houten werden de awards uitgereikt. Bij de beoordeling van de individuele prijzen is gekeken naar het aantal en de complexiteit van de transacties, de zichtbaarheid van de adviseur in de markt en zijn bijdrages aan het vak. Daarnaast konden dit jaar voor het eerst ook klanten en relaties hun stem uitbrengen.

Overnamebegeleiding door Olde Hartman Advies B.V.

Wilt u meer weten over de bedrijfsovernames bij Olde Hartman Advies B.V.? Wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust, geheel vrijblijvend en onder strikte geheimhouding, contact met ons op.