Overname B. Methorst & Zn door Methorst bouw Weesp

Met ingang van 1 mei 2019 neemt Methorst bouw Weesp de activiteiten, het personeel, de machinale en het bedrijfspand over van Firma B. Methorst & Zn uit Weesp.

Overname_Methorst_Olde_Hartman

Methorst & Zoon richt zich op de hele bouwsector en streeft naar een kwalitatief hoogstaand product en maatwerk voor elke klant. Dit sluit aan bij de visie van Kwadraat bouw uit Leerdam.

De bedrijven kennen veel overeenkomsten en versterken elkaar qua werkgebied en marktbenadering. Met deze uitbreiding voorziet Kwadraat bouw een betrouwbare en gedegen capaciteitsaanvulling voor de regio Amsterdam en het Gooi.

Vanaf 1 mei as. zullen de activiteiten van Firma B. Methorst & Zn worden uitgevoerd door Methorst bouw Weesp.  Dit gebeurt met de huidige personeelsleden, de huidige machinale en vanuit het bestaande bedrijfspand, zodat er voor de bestaande medewerkers, opdrachtgevers en andere relaties niets veranderd.

Dhr. Robert Methorst zal de komende periode  betrokken blijven bij Methorst bouw Weesp voor een goede overdracht.

Methorst bouw Weesp blijft het vertrouwde adres voor bouwwerkzaamheden.

Overnamebegeleiding door Olde Hartman Advies B.V.

Richard olde Hartman heeft de verkopende partij begeleid bij deze overname. Hij vertelt u graag meer over deze bedrijfsovername en geeft u tips en ideeën voor uw organisatie.