(033) 455 58 89   info@www.oldehartmanadvies.nl

Overname schildersbedrijf Procee door Achterberg Schilders & Onderhoud

Overname schildersbedrijf Procee door Achterberg Schilders & Onderhoud

Achterberg Schilders & Onderhoud heeft schildersbedrijf Procee overgenomen. Alle medewerkers van het in Diemen gevestigde bedrijf gaan mee over en ook Geert Procee blijft bij het bedrijf betrokken.

“We werkten al jaren steeds meer in het westen van het land en zijn daarom blij met dit mooie bedrijf in Diemen”, zegt Art Achterberg. “Procee is een bedrijf met een trouwe, vaste klantenkring van organisaties waar ze al jaren voor werken. Op deze mooie relaties hopen wij door te kunnen bouwen.” De klanten van Schildersbedrijf Procee zijn actief in sectoren waarin Achterberg Schilders & Onderhoud veel ervaring heeft. “Met onze vestigingen in Diemen, Amersfoort en Ede beslaan we een groot deel van het land.”

Schildersbedrijf Procee is gespecialiseerd in schilderwerk, stoffering en onderhoud van gebouwen. Geert Procee bouwde het bedrijf in ruim 20 jaar op tot een bloeiend bedrijf, met een brede klantenportefeuille variërend van gemeentes en scholengemeenschappen tot vve’s en zakenpanden in Noord-Holland. “Enige tijd geleden was het tijd om naar een samenwerking te zoeken met een ander bedrijf”, aldus Geert Procee. “Het duurde een tijdje tot ik de juiste partner vond, maar toen ik met Achterberg Schilders & Onderhoud in contact kwam, was de klik er al snel en kwamen we tot een overname. We verstaan elkaar, het is een net bedrijf met vakbekwame mensen die bovendien prettig in de omgang zijn. Ik draag mijn klanten met een gerust gevoel over.”

Het bedrijf in Diemen zal doorgaan onder de naam Achterberg & Procee. De medewerkers van Procee worden mee overgenomen en ook Geert Procee blijft de komende jaren nauw betrokken bij het bedrijf. “Geert is een zeer ervaren man en ik zie ernaar uit om samen op pad te gaan.”


“Procee is een bedrijf met een trouwe, vaste klantenkring van organisaties waar ze al jaren voor werken. Op deze mooie relaties hopen wij door te kunnen bouwen.”, aldus Art Achterberg.


Overnamebegeleiding door Olde Hartman Advies B.V.

Richard olde Hartman heeft de verkopende partij begeleid bij deze overname. Hij vertelt u graag meer over deze overdracht en geeft tips en ideeën voor uw organisatie. Neem contact op www.oldehartmanadvies.nl

Profielen

Bouwbedrijf Bouwop neemt Bouwbedrijf Overdevest Haarlem over 

Met ingang van 1 november 2021 heeft Bouwbedrijf Bouwop de werknemers en activiteiten van Bouwbedrijf Overdevest uit Haarlem overgenomen. De overeenkomsten tussen Bouwbedrijf Overdevest en Bouwbedrijf Bouwop waren groot, aangezien Bouwbedrijf Overdevest veel renovatiewerk verrichtte aan de monumentale panden in het centrum van Haarlem en zich hierdoor ook bevindt in het hogere segment van de…
LEES MEER