(033) 455 58 89   info@www.oldehartmanadvies.nl

Schildersbedrijf Vis overgenomen door Wits Haaglanden

Sander Vis, eigenaar van Schildersbedrijf Vis is verheugd om de bedrijfsovername door Wits Haaglanden aan te kondigen.

Schildersbedrijf Vis (opgericht in 1972) heeft zich in de afgelopen 51 jaar gepositioneerd als een toonaangevende speler op het gebied van schilderwerk, spuitwerk en wandbekleding. Na een succesvolle opbouwperiode van 25 jaar heeft Sander Vis besloten om een nieuwe koers te varen en heeft hij de beslissing genomen om het bedrijf over te dragen.

Wits Haaglanden heeft 125 jaar bewezen expertise in het (totaal)onderhoud van woningen en utiliteitsbouw in heel Nederland. Met een zelfstandige vestiging in Haaglanden is Wits een autoriteit op dit gebied. Door de groeiende vraag naar hoogwaardig onderhoud is er behoefte aan een grotere capaciteit, en de overname van Schildersbedrijf Vis vervult deze behoefte perfect.

Klanten van Schildersbedrijf Vis kunnen gerust zijn in de wetenschap dat de kwaliteit van het schilderwerk gewaarborgd blijft. Het werk zal nog steeds worden uitgevoerd door dezelfde toegewijde medewerkers die bekend zijn met de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Alle bestaande afspraken blijven ongewijzigd en worden volledig nagekomen.

Bron: Rodi.nl

 

 

Vragen over het overnameproces?
Ik vertel u graag meer!

Neem contact op of bel 033-4555889

Meer overnamenieuws