(033) 455 58 89   info@www.oldehartmanadvies.nl

Ter Steege neemt bouwbedrijf Ted Groot over

Ter Steege neemt bouwbedrijf Ted Groot over

Dit Noord-Hollandse bedrijf past goed in de strategie van Ter Steege om landelijke dekking van haar activiteiten te realiseren. Algemeen directeur Hans ter Steege vertelt: “We zijn heel blij met de aanvulling van dit mooie bedrijf op onze organisatie. Bouwbedrijf Ted Groot sluit goed aan bij ons huidige werkveld en ondersteunt onze filosofie van regionale aanwezigheid in combinatie met de kracht van het collectief.”

Toekomst waarborgen

Afgelopen 40 jaar heeft het bouwbedrijf uit Heerhugowaard veel mooie werken gemaakt en prima resultaat behaald. Na 40 jaar zocht eigenaar Ted Groot naar aansluiting bij een groter bedrijf om daarmee de toekomst van zijn bouwbedrijf te waarborgen.

Ted vertelt: “Wij zijn er erg blij mee dat ons bouwbedrijf toekomstbestendig is.

Ted vertelt: “Wij zijn er erg blij mee dat ons bouwbedrijf toekomstbestendig is. En wat ook belangrijk is dat het vanaf het eerste moment klikte tussen Hans ter Steege en mij. Mijn vrouw Joke en ik kijken met trots terug op wat wij samen met ons personeel hebben gerealiseerd. Zo veel mooie werken en vooral tevreden klanten. Als je van je hobby je werk kan maken met deze resultaten mag je alleen maar dankbaar zijn. En dat zijn we ook. Vanaf deze plek bedanken Joke en ik iedereen voor de mooie samenwerking in de afgelopen 40 jaar.”

Momenteel wordt het bedrijf aangestuurd door Peter Konijn. Samen met het team van 15 medewerkers geeft Peter verder vorm en inhoud aan het bouwbedrijf onder de vlag van Ter Steege.

Peter geeft een blik op de toekomst: “Met ons team gaan we met passie aan de slag. Vakmanschap en kwaliteit zit in ons DNA. We zien de samenwerking met Ter Steege als een mooie uitdaging en gaan met vertrouwen de toekomst tegemoet. We hebben er zin in!”

Mooie brug voor samenwerking
Het project Hugo’s tuin, een van de projecten van Ter Steege, ligt op steenworpafstand van de bedrijfslocatie van Bouwbedrijf Ted Groot. De locatie van het project en het bedrijf van Ted Groot vormen zo een mooie brug voor de samenwerking.

Hans ter Steege sluit af: “Door de overname van Bouwbedrijf Ted Groot voegen wij nog meer kennis en kunde van loyale medewerkers toe aan onze organisatie. Dankzij de kennis en inzet van onze huidige medewerkers én de medewerkers van Bouwbedrijf Ted Groot zijn we in staat om door te groeien en hebben we alle vertrouwen in een mooie toekomst samen.

Overnamebegeleiding door Olde Hartman Advies B.V.

Richard olde Hartman heeft de verkopende partij begeleid bij deze overname. Hij vertelt u graag meer over deze overdracht en geeft tips en ideeën voor uw organisatie.Neem contact op www.oldehartmanadvies.nl

Meer overnamenieuws