Database voor werkgevers

Onderstaande personen hebben reeds vele jaren ervaring in de bouwnijverheid in diverse functies. Voldoet een van de onderstaande kandidaten aan uw zoekprofiel? Neemt u dan gerust contact met ons op.


NIEUW: Ervaren administrateur regio Brabant/Limburg

Een ervaren administrateur van 49 jaar met een afgeronde HBO opleiding zoekt een functie als administrateur bij een bouwbedrijf of een bedrijf dat hieraan gerelateerd is. Onze kandidaat heeft reeds meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie bij toonaangevende bouwbedrijven en heeft daardoor veel kennis van zowel de financiële administratie als de projectadministratie. Klik hier.


NIEUW: Bedrijfscoach/interim kandidaat regio Den Haag

Interim kandidaat met ruime ervaring in het ondernemen in de bouw, wil zijn ervaring blijven inzetten in het midden en klein bedrijf. Naast coaching op het gebied van organisatie en management is de interim professional tevens inzetbaar voor bouwtechnische ondersteuning of als mediator op het gebied van (bouw-)geschillen. Wilt u in contact komen met deze kandidaat? Klik hier.


K14 interimkandidaat – directeur/bedrijfsleider regio Amsterdam e.o.

Ervaren manager met jarenlange ervaring als dga van een bouwbedrijf met een omzet van ca. 10 miljoen euro. Naast de directiewerkzaamheden kan deze interim professional goed bijspringen op het gebied van werkvoorbereiding, projectleiding of calculatiewerkzaamheden. Zeer flexibel, enthousiast persoon en een echte motivator voor uw medewerkers. Wilt u in contact komen met deze kandidaat? Klik hier.


K13 interimkandidaat – directeur-organisatiemanager regio midden/oost Nederland

Deze kandidaat ziet uitdaging in het intern structureren van processen middels bijvoorbeeld het LEAN principe, het doorvoeren van kostenbesparingen en het motiveren, coachen en begeleiden van uw medewerkers. Deze activiteiten heeft hij diverse malen met succes afgerond, evenals het begeleiden van diverse overnames. Meer informatie over deze kandidaat: Klik hier.


K11 Bedrijfsleider – technisch directeur

Deze kandidaat is een energieke enthousiaste persoon die met veel passie praat over zijn vak. Hij beschikt over goede management- en leidinggevende ervaring en heeft daarnaast veel ervaring in het opzetten en uitbouwen van een  organisatie. Zijn ervaring op het gebied van projecten is divers. Op het gebied van woningbouw zijn dit projecten in luxe villabouw, de bouw van een enkele woning maar ook projecten van meer dan honderd woningen. Wilt u in contact komen met deze kandidaat? Klik hier.


K10 interimkandidaat – Bedrijfsadviseur/manager

Of u nu organisatieadvies voor bijvoorbeeld een dag per week wenst, tijdelijk een vacatureruimte opgevuld wilt hebben of een professional nodig hebt voor een nieuw project. Deze kandidaat kan u in al deze situaties en meer hulp bieden. Wilt u in contact komen met deze kandidaat? Klik hier.


K9 interimkandidaat – Bedrijfsdirecteur/project directeur/coach

Tijdelijke professionele directeur met uitgebreide strategische vaardigheden, project- en procesmanagement kwaliteiten en/of een persoon die uw personeel kan coachen en trainen op het gebied van gedrag- en competentieontwikkeling. Meer informatie over deze kandidaat: Klik hier.


K8 interimkandidaat – Parttime projectleider/bedrijfsleider

Mooi project binnegehaald, maar geen projectleider beschikbaar? Deze ervaren professional, helpt u graag uit de brand en is voor maximaal 4 dagen beschikbaar. Meer informatie over deze kandidaat: Klik hier.


K7 Ervaren project-/bedrijfsleider

Heeft veel ervaring opgedaan als project- en bedrijfsleider binnen verschillende bouwbedrijven. De afgelopen drie jaar heeft hij zich tevens ontwikkeld op het gebied van ondernemerschap/directeur en netwerkuitbreiding, met alle verantwoordelijkheden van dien. Wilt u in contact komen met deze kandidaat? Klik hier.


K6 interimkandidaat – ervaren, gedreven bedrijfsleider

Heeft zich de afgelopen twintig jaar binnen het bedrijf ontwikkeld van voorman/uitvoerder naar directeur en heeft daardoor veel kennis en ervaring binnen iedere afdeling van een middelgroot bouwbedrijf. Wilt u in contact komen met deze kandidaat? Klik hier.


K3 interimkandidaat – tijdelijk gedreven algemeen-/technisch directeur

Direct beschikbaar en brengt graag zijn 25-jarige ervaring, in diverse directiefunctie, bij uw organisatie in. Wilt u in contact komen met deze kandidaat? Klik hier.


Download onze folder voor meer informatie over onze werkwijze.