Database voor kandidaten

Hieronder vindt u de bedrijven die wij in onze portefeuille hebben en die op zoek zijn naar een of meerdere nieuwe medewerkers. Door op de functienaam te klikken, krijgt u meer informatie over het bedrijf en de functie.

Wenst u meer informatie of bent u ook op zoek naar een nieuwe baan?
Neemt u dan direct contact met ons op.


NIEUW: Directeur Bouw regio Midden Nederland

Door een zorgvuldige strategie en met de focus op klanten heeft onze opdrachtgever de afgelopen jaren een mooie omzetgroei kunnen realiseren. Door onder meer te excelleren in de verschillende disciplines binnen de bouw en de klant centraal te stellen. Als middelgroot bedrijf kunnen zij sneller schakelen en zijn ze wendbaarder. Opdrachtgevers vinden dat prettig.

In de komende fase is het belangrijk dat ze het zowel intern als extern waar blijven maken in de realisatiefase. Hierin speelt de Directeur Bouw een centrale rol.

Interesse? Lees meer over deze mooie uitdaging!


Bedrijfsleider regio ’t Gooi – Amsterdam

Onze opdrachtgever is een zeer gerenommeerd bouwbedrijf in het Gooi. Het bedrijf heeft 5-10 personen in dienst en werkt voor gemeente, bedrijven en particulieren. De jaarlijkse omzet ligt rond de 1 en 1,5 miljoen euro, de orderportefeuille is redelijk gevuld. Het bedrijf heeft vele vaste relaties en een goede reputatie.

Binnen de organisatie bent u verantwoordelijk voor de totale werkvoorbereiding, calculatie, inkoop en uitvoering van de werken en daarnaast bent u belast met de acquisitie. U geeft leiding aan een ca. 5-10 medewerkers.

Interesse? Neem direct contact met ons op


Technisch directeur

Wegens de aankomende pensionering van onze huidige adjunct-directeur zoeken wij voor onze opdrachtgever in de regio Leiden/Leiderdorp een Technisch Directeur. U leidt het bedrijf samen met de algemeen directeur, waarbij u verantwoordelijk
bent voor het bouwbedrijf.
Meer informatie…


Bedrijfsleider regio Rotterdam

Aannemingsbedrijf met een omzet van 2 tot 3 miljoen euro per jaar en al vele jaren een begrip in de regio Rotterdam en Rijnmond zoekt een berijfsleider die op termijn, voor de juiste betrokkenheid, mogelijk wil participeren in het bedrijf. Binnen de organisatie bent u verantwoordelijk voor de totale werkvoorbereiding, calculatie, inkoop en uitvoering van de werken en daarnaast bent u belast met de acquisitie. U geeft leiding aan een 10 medewerkers op uitvoerend niveau en een 3 tal administratieve krachten.
Meer informatie…


Bedrijfsleider (technisch/commercieel)

Bouwbedrijf opererend in de regio Midden en Zuidwest Friesland zoekt een berijfsleider die op termijn, voor de juiste betrokkenheid, mogelijk wil participeren in het bedrijf. Binnen de organisatie bent u verantwoordelijk voor de totale werkvoorbereiding, inkoop en uitvoering van de werken en daarnaast bent u belast met de acquisitie van de agrarische sector. Meer informatie…


Algemeen directeur – infrabedrijf regio West Brabant

Middelgroot infrabedrijf actief in het zuiden van het land is op zoek naar een algemeen directeur die de taken en verantwoordelijkheden van de huidige dga overneemt en verder oppakt. Het bedrijf is hoofdzakelijk actief in de allround infrawerkzaamheden, zoals wegenbouw, bestratingen, rioleringen en (industrieel) onderhoudswerkzaamheden en heeft een omzet van rond de 10 miljoen euro. Meer informatie…


Bedrijfsleider regio Gouda-Leiden-Den Haag

Voor een bouwbedrijf in de regio Gouda-Leiden-Den Haag zijn wij op zoek naar een zeer ervaren bedrijfsleider, die de ambitie heeft te groeien binnen de organsatie en uiteindelijk verantwoordelijkheid wil dragen voor de gehele organisatie. Meer informatie…


Projectleiders – bedrijfsleiders

Voor middelgrote bouwbedrijven in diverse regio’s zijn wij op zoek naar projectleiders en calculatoren. Voor meer informatie kunt u per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.


Calculator regio Midden Gelderland

Voor allround bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren calculator-werkvoorbereider met goede commerciële vaardigheden. Voor meer informatie kunt u per e-mail of telefoon contact met ons opnemen.


U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor meer informatie over onze vacatures bij bedrijven. Download u onze folder voor meer informatie over onze werkwijze.