Onze opdrachtgever is een aannemingsbedrijf met een omzet van 2 tot 3 miljoen euro per jaar en al vele jaren een begrip in de regio Rotterdam en Rijnmond. Het bedrijf is voornamelijk actief in de onderhoud-, verbouw en renovatiemarkt. Er wordt gewerkt voor een grote vaste professionele klantenkring bestaande uit gemeenten, woningbouwcorporaties, VvE’s, bedrijven en particulieren. Per direct is het bedrijf op zoek naar een:

 

BEDRIJFSLEIDER (TECHNISCH/COMMERCIEEL)

 

De bedrijfscultuur is het beste te omschrijven met de volgende trefwoorden:  kwaliteit, betrokkenheid, afspraak is afspraak, servicegericht, innovatief en veel kennis en kunde binnen de huidige bouwsegmenten.

Op termijn is, voor de juiste betrokkenheid, participeren in het bedrijf een mogelijkheid.

Binnen de organisatie bent u verantwoordelijk voor de totale werkvoorbereiding, calculatie, inkoop en uitvoering van de werken en daarnaast bent u belast met de acquisitie. U geeft leiding aan een 10 medewerkers op uitvoerend niveau en een 3 tal administratieve krachten.

Het bedrijf is daarom op zoek naar een persoon met:

  • Een bouwkundige opleiding op minimaal MBO+ niveau
  • Commerciële en technische vaardigheden en bij voorkeur kennis van de onderhoudsmarkt
  • Minimaal relevante aantoonbare leidinggevende werkervaring
  • Een leeftijd tussen de 30 en 50 jaar
  • De bereidheid op operationeel niveau de organisatie te ondersteunen

Samen met de aandeelhouder zult u het directieteam vormen en zorgen voor een gezonde onderneming met bijbehorend rendement. In deze brede en afwisselende functie wordt u mede verantwoordelijk voor de totale aansturing van het bedrijf.

Interesse? Stuur uw reactie naar Olde Hartman Advies b.v. , Glaskruid 24, 3824 NP te Amersfoort.
U kunt ook bellen met dhr. Ben olde Hartman ( 06 – 53 97 52 63 ) en voor algemene informatie zie www.oldehartmanadvies.nl of www.bouwbedrijvenbeurs.nl.