Onze opdrachtgever is een bouwbedrijf met een omzet van 5 tot 8 miljoen euro per jaar en al vele jaren een begrip in Midden en Zuidwest Friesland. Het bedrijf is actief in zowel de nieuwbouw van woningen, in de agrarische sector als wel in de onderhoud- en verbouwmarkt en heeft een grote, vaste klantenkring. De bedrijfscultuur is het beste te omschrijven met de volgende trefwoorden:  kwaliteit , betrokkenheid, betrouwbaarheid, afspraak is afspraak, nuchter, innovatief en veel kennis en kunde binnen de huidige bouwmarkt:

BEDRIJFSLEIDER (TECHNISCH/COMMERCIEEL)

 

Op termijn is, voor de juiste betrokkenheid, participeren in het bedrijf een mogelijkheid. Binnen de organisatie bent u verantwoordelijk voor de totale werkvoorbereiding, inkoop en uitvoering van de werken en daarnaast bent u belast met de acquisitie van de agrarische sector.

Het bedrijf is daarom op zoek naar een persoon met:

  • Een bouwkundige opleiding op HBO niveau (minimaal MBO+)
  • Commerciële vaardigheden en bij voorkeur kennis van de agrarische sector
  • Minimaal 5 jaar relevante leidinggevende werkervaring
  • Een leeftijd tussen de 35 en 50 jaar

Samen met de algemeen directeur zult u het directieteam vormen en zorgen voor een gezonde onderneming met bijbehorend rendement. In deze brede en afwisselende functie bent u mede verantwoordelijk voor de totale aansturing van het bedrijf.

Interesse? Stuur uw reactie naar Olde Hartman Advies b.v. , Glaskruid 24, 3824 NP te Amersfoort.
U kunt ook bellen met dhr. Ben olde Hartman (06-53 97 52 63) en voor algemene informatie zie www.oldehartmanadvies.nl of www.bouwbedrijvenbeurs.nl.